Op zondag 26 maart 2017 viert Terre des Hommes Tilburg haar tweejarig bestaan met een spetterende modeshow!

Terre des Hommes Tilburg verkoopt gebruikte goederen van zeer goede kwaliteit. De opbrengst van alle verkopen gaat naar een project in Azie dat kinderen uit de seksindustrie haalt. Het 2-jarig bestaan van de winkel wordt gevierd met een wervelende modeshow in de winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, waarin vrijwilligers en vaste klanten als model meelopen! De kleding die wordt getoond kan na afloop van de modeshow worden gekocht. Natuurlijk wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd.

Wilt u deze feestelijke bijeenkomst bijwonen en tevens gezellig rondsnuffelen? U bent van harte welkom! De winkel is op zondag 26 maart open van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De modeshow is van 15.00 uur tot 16.30 uur.