Op 30 maart vieren we de verjaardag van Vincent van Gogh met een naar hem genoemd biertje. Tijdens deze, met een kaasje begeleide, borrel presenteert Bram van de Sanden van Buro013 het ontwerp van het St. Annaplein wat na Koningsdag een volledig nieuwe inrichting krijgt in het Thema van Vincent van Gogh. Bram zal een aantal voorwerpen bij zich hebben die toegepast worden op het plein zoals onder andere de unieke 100% waterdoorlatende plavuizen.

Deze verjaardag wordt gevierd bij La Scala, Delicatessen in Beeld en Geluid. In de Home Cinema ruimte zal met medewerking van de Cinematheek een film gespeeld worden over de laatste dagen van Vincent in Auvers sur Oise. Tijd: 18.00 uur tot 22.00 uur. Adres: St Annaplein 23-24. Lust U geen bier? Geen nood, er is ook gedacht aan een goed alternatief!