Op de vooravond van Valentijn zal op 13 februari om 17.00 uur op de Korvelseweg in Tilburg een liefdesmuur worden onthuld. Vanaf dat moment kan iedereen de liefdesmuur verrijken met een liefdesboodschap voor zijn of haar Valentijn. Een berichtje plaatsen via social media is een makkie maar wil je laten zien dat het menens is neem dan de moeite om door weer en wind naar de Korvelseweg in Tilburg te gaan om daar je Valentijns-bericht op de liefdesmuur te plaatsen.

Natuurlijk kan je dan altijd nog een selfie maken om aan je geliefde en /of de rest van de wereld je liefdesboodschap te laten zien, zo maken we met z’n allen een schitterende liefdesmuur als tegenhanger voor alle haatmuren in de wereld.

De Liefdesmuur is een zwart geschilderde bouwschutting die verfraaid is met liefdessymbolen en de tekst Valentijns liefdesmuur, er zijn bakjes met gekleurde krijtjes aanwezig zodat elke voorbijganger spontaan een Valentijns-boodschap kan plaatsen.

We nodigen u graag uit om de rest van Nederland getuige te laten zijn van dit vrolijke lieve initiatief zodat er volgend jaar wellicht op meer plaatsen zo’n muur zal verrijzen en u aan de wieg staat van een nieuwe trendliefdesmuur.

Foto’s vorige editie