Aan iedereen die Terre des Hommes een warm hart toedraagt!

Wijnproeverij ten bate van ons project tegen kindermisbruik en seksuele uitbuiting van kinderen in Azie.

Op zondag 12 februari 2017 om 14.30 uur verwelkomen wij u graag in onze winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, met een sprankelend drankje bij binnenkomst. Na de opening vervolgen wij gezamenlijk onze weg naar Van Bilsen aan de Korvelseweg 45, alwaar u wordt ontvangen door Jan en Petra Aartsen. Wijnkoperij Van Bilsen zal u een aantal zeer zorgvuldig uitgezochte wijnen aanbieden die uw tong zullen strelen. Jan Aartsen, zal u uitgebreid toelichting geven op de verschillende wijnen. Goede wijn, heerlijke Griekse lekkernijen verzorgd door Het Griekse Huis en lekkere visspecialiteiten verzorgd door Het Vishuys maken de middag compleet.

Voor deze middag, van 14.30 uur tot 17.00 uur, vragen wij slechts een kleine bijdrage, namelijk € 15,00 per persoon. U kunt zich aanmelden in de winkel of via info@tdhtilburg.nl met vermelding van naam, adres en het aantal personen. U kunt betalen bij binnenkomst in de winkel, waar u voorafgaand aan de proeverij ook gewoon kunt ‘shoppen’. Uw bijdrage komt geheel ten goede van ons project tegen kindermisbruik en seksuele uitbuiting van kinderen in Azie.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 12 februari en breng gerust vrienden mee!

Bestuur Terre des Hommes Tilburg
Korvelseweg 87, 5025 JB Tilburg
013 – 7620247